ActiveS - StandUp Active Balance Board

StandUp Active Balance Board

StandUp Active Balance Board är en balansbräda för dig som vill stå aktivt. Genom att använda balansbrädan gör du det lätt att hitta balanspunkten i kroppen och du hittar en naturlig kroppshållning. Active Balance Board vippar behagligt, enbart i sidled – vilket minskar risken för att tippa ner på hälarna. Balansbrädan gör att du kan stå längre stunder då lite rörelse kan upplevas mindre uttröttande än stillastående.

Vid regelbunden användning av Active Balance Board aktiverar och tränar du bålmuskulaturen (inre, djupt liggande muskler som håller upp och balanserar ryggraden) och därmed tränas balansen. Blodcirkulationen ökar och du stärker även din koordination. Dessutom förbränner du mer energi.
Balansplattan är gjord i avlastande PUR med ett bubbelmönstrat ytskikt i vinyl som stimulerar blodcirkulationen. Den har en stilren, nätt design som passar utmärkt i skolmiljö. Du kan lätt kombinera balansbrädan med ActiveS elevbord, för en ännu mer aktiv arbetsstation. Den fungerar även enskilt för att skapa rörelse och minska stillasittandet. Den rundade bottenplattan är gjord i poppelträ. En öljett gör att du kan hänga upp balansplattan då den inte används.

 

Material:Vinyl top. Polyuretanskum (PUR).
Trä av poppel, FSC-cerifierat.
NBR-gummi (nitril).
Rengöring:Rengörs med milt rengöringsmedel.
Färg:Trä/svart

 

 

MåttArt.nr
StandUp Active Balance Board
500 mm x 344 mm x 58 mm551095

 

Downloads

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 7-10 ggr/år