ActiveS webshop nätbutik

Öppet köp / Returnering

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Här hittar du våra kontakt uppgifter. Varan ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Returrätt

Returrätt / Returfrakt / Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt sker återbetalning snarast. Fri returfrakt vid ordervärde över 1.000 kr, under 1.000 kr står du själv för returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Kontakta vår kundsupport på actives@matting.se eller på telefon 0322-670801.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Leveranstid och frakt

Leveranstid
Lagerförda produkter skickas från Mattings lager normalt nästkommande arbetsdag. Beräknad leveranstid ca 3 arbetsdagar.

Frakter
Fraktfritt inom Sverige. Vi levererar inrikes försändelser med DHL om inget annat överenskommits.

Garanti

Vi lämnar 2 års tillverknings- och produktionsgaranti. Garantin gäller vid produktions- och fabrikationsfel. Gäller ej vid normalt slitage, åverkan eller undermålig skötsel.

Personuppgiftspolicy

Som ett led i vårt arbete med att efterleva reglerna för EU:s nya dataskyddsförordning GDPR (som trädde i kraft den 25 maj 2018) har vi upprättat en Personuppgiftspolicy. De kontaktuppgifter som kan finnas registrerade/lagrade i vårt interna kundregister är:
– Namn
– E-postadress
– Telefonnummer
– Uppgifter som är kopplade till våra websidor t ex cookies mm.

Mer information finner du i vår Personuppgiftspolicy Matting AB. Om du har ytterligare frågor angående vår hantering av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på personuppgift@matting.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 7-10 ggr/år